Kurssimaksut

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Lasku lähetetään sinulle kotiosoitteeseen kurssin alettua. Kurssimaksu on kurssikohtainen.

Kurssin voi peruuttaa maksutta viimeistään seitsemän (7) päivää ennen kurssin alkamista puhelimitse soittaen, sähköpostilla tai henkilökohtaisella käynnillä opiston toimistoon, ei opettajalle, ei tekstiviestillä, eikä puhelinvastaajaan! Tämän aikarajan jälkeen kurssin peruutusmaksu on 12€. Mikäli kurssi on jo ehtinyt käynnistyä, peritään koko kurssimaksu. Huom! Kurssin maksamatta jättäminen tai kurssille tulematta jääminen ei ole peruutus!

Kurssimaksua ei palauteta, vaikka opiskelija keskeyttäisi kurssin tai ryhmä joudutaan lakkauttamaan opiskelijoiden vähyyden takia. Mikäli kurssi keskeytyy, pyrimme mahdollisuuksien mukaan tarjoamaan toista kurssipaikkaa toiselta kurssilta. Voit kysyä näistä paikoista opistosihteeriltä.

Mikäli kuitenkin sairastuminen estää osallistumisesi yli puoleen opintokerroista, voit saada puolet kurssimaksusta takaisin lääkärintodistuksen perusteella. Poikkeuksia kurssimaksuihin myöntää rehtori kirjallisen hakemuksen perusteella. Kurssimaksut ovat perintäkelpoisia.

Oppimateriaalit opiskelija hankkii ja maksaa itse, ellei kurssin esittelyssä ole toisin mainittu.

Voit maksaa myös Smartum- ja TYKY- kuntosetelillä

Maksuvälineenä käyvät myös Smartum- ja Tyky- ja Tyky+ sekä Tyky-Online -kuntosetelit! Setelit tulee toimittaa nimellä varustettuna ennen kurssin alkua opiston toimistoon. Laskutuksen jälkeen toimitettuja seteleitä emme hyväksy.

tyky-online_r_v21a

 

Todistukset ja vakuutukset

  • Säännöllisestä osallistumisesta (3/4) saa pyynnöstä todistuksen toimistosta. Todistuksen toimitusaika on noin viikko. Todistusmaksu on 10 €. Todistusmaksu sisältää postituksen ja laskutuksen.
  • Kansalaisopiston opiskelijoita ei ole erikseen vakuutettu kursseilla. Suosittelemme vakuutuksen ottamista.

Kommentointi on suljettu.